Kaffe til kontoret

Vi i Magnat Kaffehus er opptatt av å levere en kompromissløs kaffeløsning til kontoret, og her kan du lese litt om det vi mener er oppskriften på en utsøkt kaffeopplevelse.

BLI MED I °MAGNAT-VERDEN

KAFFEMASKINER TIL DIN BEDRIFT

Premium kaffemaskiner til kontoret

VÅRE KAFFEMASKINER

Service-avtalen

For at våre kaffemaskiner skal produsere kaffe av ypperst kvalitet i hver eneste kaffekopp hos våre kunder, sender vi hver måned ut en av våre dyktige barista-sertifiserte teknikere. De fyller på med kaffe, espresso, te, tilbehør, og følger opp at alt er slik som det skal.

Ikke bare dette, men °Magnat Kaffehus utfordrer også sine kunder på å bytte ut kaffe/espresso to-tre ganger i året. Teknikeren vil konfigurere dette skiftet til den minste detalj med ulike smaksprøver for å sikre at kunden kan smake forskjellen og verdsette god kaffe like mye som vi gjør.

TA KONTAKT

VANNDISPENSERE TIL DIN BEDRIFT

Se vårt utvalg av vanndispensere

VÅRE VANNLØSNINGER

Kaffe & Te
til kontoret ditt

I Norge har vi et utvalg med lokale brennerier, og vi i Magnat Kaffehus er lidenskapelig opptatt av å bruke lokale ressurser. Som en del av vår kaffeløsning leverer vi også ferske kaffebønner fra lokale norske brennerier.

TILBEHØR

Melkeskummer, koppvarmer eller kvern?
We've got it all!

SE ALT AV TILBEHØR

Kontorkaffen dine ansatte fortjener

Skal de ansatte prestere sitt ytterste hver dag, er man avhengig av rammebetingelser, trygghet og inspirasjon. Magnat Kaffehus leverer nøye utvalgte espresso- og kaffemaskiner som sammen med våre sertifiserte baristaer får frem det beste som finnes innen sort drikke.

BLI MED I °MAGNAT-VERDEN

Hva er unikt med vår kaffeløsning til kontoret?

Les blogginnlegget om kaffeløsningen vår og finn ut hva gjør den så unik.
Les mer

Hva er unikt med vår kaffeløsning til kontoret?

Les blogginnlegget om kaffeløsningen vår og finn ut hva gjør den så unik.
Les mer

VÅRT ANSVAR

Det å levere kvalitets espresso og kaffe til bedriftsmarkedet er vår høyeste prioritet. At det er bærekraftig er en selvfølge.
Se hva vi gjør for å redde miljøet.
LES MER

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret?

Takk! Din interesse er meldt inn.
Obs! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
kontakt oss