Miljøvennlig kaffeleverandør i alle ledd

Sammen er vi nødt til å gjennomføre tidenes snuoperasjon. Er du med?

breen som et symbol på et miljø i endring

Magnat Kaffehus er Miljøfyrtårnsertifisert, bruker Factlines for å sikre miljø og bærekreftsfokus hos alle våre leverandører og er medlem av Grønt Punkt Norge.

Bærekraft og miljø har vært en integrert del av forretningsplanen vår siden 2016, og i 2019 ansatte vi en miljø- og bærekrafts koordinator.

Vi jobber aktivt med å redusere co2 utslipp fra bilparken vår ved innkjøp av elbiler. Ved utgangen av 2021 var all vår kaffe og espresso sertifisert og vi stiller høye miljøkrav til alle våre samarbeidspartnere.

Vi har forpliktet oss og signert gronneinnkjop.no og gronnvasking.no hos Skift Norge.

For å sikre at våre leverandører overholder samfunnsansvar, etiske retningslinjer og FNs bærekrafts mål vil de bli inspisert periodisk av Factlines AS hvert år fremover.

Panoramautsikt over en majestetisk fjellkjede med snødekte topper.

Magnat Kaffehus besluttet i begynnelsen av 2019 at vi årlig gir 5% av overskuddet til de som daglig jobber med å ta vare på kloden vår.

I 2020, 2021 & 2022 valgte vi å støtte Miljøagentene – barnas miljøvernorganisasjon. Miljøagentene jobber med å skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Dette arbeidet er vi veldig stolte av å kunne være med å støtte.

Les mer om samarbeidet.
Miljøagentene – barnas på årets lansering av Barnas klimarapport

Magnat Kaffehus arbeider målbevisst med å øke antall oppnådde bærekrafts mål.

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Vi i Magnat Kaffehus jobber stadig med å øke antall mål som oppfylles.
For oss er det veldig viktig at vi hjelper til med å gjøre en forskjell for miljøet gjennom konkrete tiltak, ikke «fest-taler» og «luftige lovnader».

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret?

Takk! Din interesse er meldt inn.
Obs! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
kontakt oss