Vår klare ambisjon er å være innovatører i en stor og viktig bransje. Vi har kun barista sertifiserte ansatte med ekte lidenskap og lang erfaring fra kaffebransjen.
Tomas Haukelidsæter
Salg- og markedssjef / Eier
Tomas har mer enn 16 års erfaring fra kaffebransjen og er lidenskaplig opptatt av smak. Etter lang erfaring med salg fra kaffebransjen elsker han i tett samarbeid med sine dedikerte kollegaer å skape et kaffehus som er med å løfter begrepet «kontorkaffe» til noe helt nytt.
Simon Pope
Service- og kvalitetssjef / Eier
Simon har over 16 års erfaring fra kaffebransjen, og er en dedikert og hardtarbeidende person som virkelig leverer kvaliteten Magnat Kaffehus forventer av sine ansatte. Struktur og systemer er noe han elsker. Dette i kombinasjon med hans sans for alltid å sette kundens behov i fokus gjør Simon til den personen Magnat Kaffehus vil ha med på laget.
Einar Skogsrud
Tekniker og espressomaskin-ekspert
Med nesten 20 års bransjeerfaring er han en nøkkelperson i Magnat Kaffehus. Lenge før espresso var en del av det norske språk bedrev Einar testing, smaking og finjustering av denne drikken. Han er kompromissløs når det gjelder kvalitet. Dette i kombinasjon med hardt arbeid og lidenskap kommer Magnat Kaffehus sine kunder til gode. Det garanterer vi.
Daniel Frankowski
Produkt og barista-ansvarlig
Han har over 10 års erfaring som tekniker, sortimentsansvarlig og barista. Daniel har stor produktkunnskap, lidenskap for kvalitetsprodukter, er nysgjerrig på nyheter og har lang erfaring som barista. Daniel er nøyaktig og overlater aldri noe til tilfeldighetene. Hans kompromissløshet er grunnen til at han inngår som en viktig brikke i Magnat Kaffehus sin familie.
Pawel Walicki
Barista og tekniker
Pawel har sans for de små detaljene. Han har mer enn 7 års erfaring fra kaffebransjen og det lille Pawel ikke allerede kan sørger han for å tilegne seg kunnskap om. Pawel er kjent for alltid å fullføre en jobb 100% og han overlater aldri noe til tilfeldighetene. Disse egenskapene i kombinasjon med hans kundeservice, gode humør og store arbeidskapasitet gjør han til en verdifull ansatt i Magnat Kaffehus.
Pál Fuzi
Tekniker og barista
Har over 6 års erfaring fra kaffebransjen og er utdannet elektriker. Pál innehar den fine kombinasjonen kompetanse innen både smak og teknisk, noe som passer utmerket i vår bransje. Pál er lærevillig, fremoverlent og alltid i godt humør. Når Pál er ferdig med utført oppdrag ser det alltid strøkent ut og Magnat Kaffehus er veldig glade for at han er del av Magnat Kaffehus sitt slagkraftige mannskap.
Anette Haukelidsæter
Produkt- og Kundeansvarlig
Anette har flere års erfaring innenfor salg og service bransjen fra både Australia og Norge. Hun har også bransje erfaring fra cafe/bakeri, med god kunnskap om kaffe og kundeservice. Hun har stor interesse for kaffe og ønsker stadig å lære mer om «kaffe-verdenen». Anette elsker å møte nye mennesker, er alltid positiv, arbeidsom og ukomplisert. Startet som barista her i Magnat i 2 år, og jobber nå med kundeoppfølging, varesalg og miljø- bærekraft.
Edvinas Polianskis
Tekniker og barista
Edvinas er alltid presis og har et tydelig fokus på smak. Han er utdannet som kokk og har god ordenssans, er strukturert og yter alltid det lille ekstra. Hans gode humør smitter og han er godt likt av både kollegaer og kunder. Med sin store arbeidskapasitet, gode innstilling og genuine interesse for arbeidet passer han perfekt inn på °Magnat Kaffehus laget.
Martine H. Pettersen
Selger
Martine er en positiv, arbeidsom og meget kompetent medarbeider som alltid leverer 100%. Hun forstår at kunden er den viktigste for oss i °Magnat Kaffehus og strekker seg alltid litt ekstra. Martine er en person som elsker å tilegne seg kunnskap, ser muligheter istedenfor begrensninger og passer derfor ypperlig inn i det kompetente teamet i °Magnat Kaffehus.
Mats Berntzen
Service Manager & Barista
Mats har jobbet over 11 år i kaffebransjen, er SCA sertifisert barista og har i tillegg en Master Barista sertifisering. Mats legger hjerte og sjel i arbeidet han gjør og har en rolig og behagelig fremtreden. Han representerer trygghet ovenfor kunder med den kunnskapen han har. Jobber stadig med å utvikle seg innen smak så kundene skal få det beste ut av det produktet de har. Mats sitt favoritt sitat er : «Den beste koppen med kaffe er den som blir servert med et smil».
Julianna Pedersen
Barista
Julianna har allerede jobbet flere år i service bransjen, og de siste to årene i barista faget. Julianna er opptatt av å gi våre kunder en super serviceopplevelse, og kaffe av høyeste kvalitet. Hun er positiv, imøtekommende og engasjert. Vi i Magnat kaffehus er veldig glad for å ha Julianna med på teamet som barista i vår kaffebar.
Ingrid Haukelidsæter
Miljø & bærekraftskoordinator
Miljø & bærekraftskoordinator
Malwina Wojtkowska
Barista
Barista
Vetle Løfsgaard
Service
Service
John Hansen
Service
Service
Hos Magnat Kaffehus, er vi drevet av en urokkelig lidenskap for kvalitetskaffe.
Vi er et dedikert team av kaffekjennere som har dyrket et rykte for å levere det beste av kaffen til våre kunder. Grunnlagt på ideen om at kaffe er mer enn bare en drikke - det er en opplevelse - har vi jobbet utrettelig for å gi våre kunder nettopp det.
Hva gjør oss unike? Det ligger i vår oppmerksomhet på detaljer. Fra å velge ut de fineste kaffebønnene, til vår grundige bryggingsprosess som gir en uovertruffen smaksopplevelse, vi sørger for at hvert steg i kaffens reise er perfeksjonert til det ytterste. Hvert kaffebønne er omhyggelig valgt fra noen av de beste plantasjene verden rundt og deretter ristet til perfeksjon i våre egne anlegg.
Dette gjenspeiles også i den unike atmosfæren vi har skapt i våre lokaler. Vi har lagt stor vekt på å skape et rom hvor folk kan komme sammen og nyte kaffe i et behagelig og innbydende miljø.
Men vår unikhet strekker seg også utenfor vårt kaffehus. Med vår egen flåte av leveringsbiler, kan vi levere friskt, nylig ristet kaffe til hele Oslo område.