Det å levere espresso og kaffedrikker av høyeste kvalitet til bedriftsmarkedet er vår høyeste prioritet. At det er bærekraftig er en forutsetning.

Egen kaffebar åpen for alle kaffeelskere

°Magnat Kaffehus er et kompetanse-hus med espresso og kaffe i fokus. Her kan du komme innom å smake, diskutere og synse som privatperson eller bestemme deg for hvilken løsning som passer for din bedrift.

Her finner du oss
Vind farm i feltet

Kontorkaffen dine ansatte fortjener

Skal de ansatte prestere sitt aller ytterste hver dag, er man avhengig av rammebetingelser, trygghet og inspirasjon. Magnat Kaffehus leverer nøye utvalgte espresso- og kaffemaskiner som sammen med våre sertifiserte baristaer får frem det beste som finnes innen sort drikke.

Bli med i °Magnat-verden
Vind farm i feltet

Velkommen til Magnat Kaffehus

Mer enn bare et kaffehus

  • Vårt konsept er enkelt, men unikt: Vi leverer komplett kaffeopplevelse, fra bønne til kopp. Vår lidenskap for kaffe strekker seg utover å tilby det høyeste kvalitetsbrygget – vi gir deg verktøyene for å brygge det også.

  • Som en totalleverandør av kaffeopplevelser tilbyr vi ikke bare nøye utvalgte, premium kaffebønner ristet til perfeksjon, men også topp moderne kaffemaskiner som passer til ethvert kontor og arbeidsmiljø. Fra store bedrifter til små oppstartsbedrifter, vi er her for å sørge for at alle får muligheten til å nyte en uovertruffen kaffekvalitet når som helst på dagen.

    Våre kaffemaskiner
  • Det som gjør oss unike, er vår dedikasjon til å gi hver kunde en skreddersydd løsning. Vi forstår at hver arbeidsplass er forskjellig, og derfor trenger hver arbeidsplass en unik tilnærming til kaffeløsninger. Vi tilbyr en rekke kaffemaskiner og tilbehør for å imøtekomme ethvert behov, sammen med vår førsteklasses kaffe.

  • Men det stopper ikke der. Vår service går utover å levere produktene. Vi tilbyr også regelmessig vedlikehold og service for våre kaffemaskiner for å sikre at de alltid fungerer på sitt beste og leverer kvalitetskaffe uten opphold.

    Les mer om service-avtalen

Innovatører i en stor og viktig bransje

Vi har blitt kjent for å tenke nytt og annerledes. Firmaet består av kun barista sertifiserte ansatte med lidenskap og lang erfaring fra kaffebransjen. Vi vet hvor viktige detaljene er, og mener at det er der du smaker forskjellen.

Les mer om °Magnat Kaffehus