I verdenstoppen på kaffekonsum

Publisert av
Skrevet av
Ingvild Swane
I verdenstoppen på kaffekonsum

Hvor mye kaffe drikker nordmenn?

Norsk Kaffeinformasjon har målt norsk kaffekonsum helt tilbake til begynnelsen av 60-tallet, og konsumet er veldig konstant. Per kapita så ligger vi på mellom 8,5 - 10kg (i året), det har vi gjort helt siden begynnelsen av 60-tallet. Marit Lynes fra Norsk Kaffeinformasjon mener at dette kan skyldes den høye kvaliteten på kaffebønner som importeres til Norge.

Hun nevner også at Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder konsum av kaffe. Det eneste landet som konsumerer mer enn nordmenn er finnene. Nordmenn er vant til god kvalitet på kaffen, noe som også skyldes måten vi brenner og tilbereder den på.

Kaffehistoriker og forfatter Mark Pendergrast sier spøkefullt at nordmenn har mye bedre smak enn mange andre land. Han forteller videre i intervjuet at nordmenn så og si bare konsumerer arabica kaffe og nesten aldri bruker robusta-bønner.

Oppsummert så drikker vi nordmenn utrolig mye kaffe. Faktisk omlag 3-4 kopper om dagen per kapita. Hvis du er en kaffedrikker er det sannsynlig at du drikker mye mer enn 4 kopper, men stiller vi noen gang spørsmål til smaken på det vi drikker? Eller er kaffedrikking bare blitt en vane?

Vi i Magnat Kaffehus er lidenskaplig opptatt av kaffe. Å spesielt fordi vi nordmenn drikker så mye av det, mener vi den burde være god. Ekstra god. Derfor er vi stolte av å levere utsøkt kaffe til bedriftsmarkedet.

Så, drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret? Ta kontakt.

No items found.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

I verdenstoppen på kaffekonsum

Skrevet av
I verdenstoppen på kaffekonsum

Hvor mye kaffe drikker nordmenn?

Vi i Magnat Kaffehus er opptatt å levere best mulig kaffeløsning til deg på kontoret, og her kan du lese litt om det vi mener er oppskriften på en god kaffeopplevelse.

Premium kaffemaskiner

I vårt utvalg av kaffemaskiner kan du velge mellom eksklusive merker som Eversys og Jura som vil gi deg utmerket kaffe til din kaffeløsning til kontoret.

SE VÅRT UTVALG AV KAFFEMASKINER

Mobil barista

For at kundene virkelig skal kunne smake på forskjellen har °Magnat Kaffehus helt siden starten fokusert på å kunne levere verdens beste kaffemaskiner i kombinasjon med kaffe og te i ypperste klasse. Det har gjort at mange bedrifter får virkelig gode kaffeopplevelser på egen arbeidsplass. Men for at kaffeopplevelsen får det fokuset det fortjener, ønsker vi også å trille vår kunnskap og godt håndverk inn i våre kunders lokaler.

Les mer

Egen kaffebar og app

I Kongens Gate 6 i Oslo har du mulighet til å ta turen innom Magnat Kaffehus' egen kaffebar. Her er det mulig for bedriftskunder å disponere møterom, sammen med en fersk espresso servert av vår barista. Via vår app kan du booke inn tidpunktet og ha et møte på et av våre topp moderne møterom.

LES MER OM VÅRT KAFFEHUS

Lokale brennerier

I Norge har vi et utvalg med lokale brennerier, og vi i Magnat Kaffehus er lidenskapelig opptatt av å bruke lokale ressurser. Som en del av vår kaffeløsning leverer vi også ferske kaffebønner fra lokale norske brennerier.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt.

Takk! Din melding er sendt inn!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

I verdenstoppen på kaffekonsum

Skrevet av
I verdenstoppen på kaffekonsum

Hvor mye kaffe drikker nordmenn?

I et kontormiljø er kaffe en veldig stor del av hverdagen, og med en god kaffemaskin på kontoret ligger alt til rette for at alle får en effektiv og motiverende dag på jobben.

Men hva er det som gjør kaffe til den ressursen det er idag? Her er noen punkter:

Sosialt møtepunkt

En fem minutters pause rundt kaffemaskinen på kontoret kan være nøkkelen til et bra samhold blant ansatte. Her kan ideer drøftes, tanker luftes og smaksløker utvides, med en kaffemaskin som fyller akkurat dine krav for hvordan en kaffe skal smake.

SE VÅRE KAFFEMASKINER →

Effektiv arbeidsdag

Med kaffe lett tilgjengelig, har man alltid mulighet for en forfriskende kopp som gir en ekstra boost. Kaffe frisker opp kreativiteten og gir en mer effekt arbeidshverdag. Med en effektiv kaffemaskin får du alle koppene like raskt og smakfullt, akkurat etter dine behov.

Opplev nye smaker

Med en god kaffemaskin på kontoret er det mulighet for å oppleve nye smaker, og få nye impulser. Friske kaffebønner fra lokale brennerier gir deg smaker du ikke trodde kunne komme fra en kaffekopp. Riktig maskin kan du få etter ditt behov, og bønnene etter din smak.

BESØK OSS I VÅRT EGNE KAFFEHUS →

Lyst på kvalitetskaffe til ditt kontor?

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Takk! Din melding er sendt inn!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret?

Takk! Din interesse er meldt inn.
Obs! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
kontakt oss