Kvalitet = bærekraft

Publisert av
Martine H. Pettersen
Skrevet av
Ingvild Swane
Godta informasjonskapsler for å se videoen.
Kvalitet = bærekraft

Noen viktige innspill for et enklere valg av rett leverandør for din bedrift.

Det er liten tvil om at verden står ovenfor en stor miljøutfordring. Det er også liten tvil om at mange bedrifter gjør konkrete tiltak for å innlemme bærekraft i bedriftskulturen.

Innenfor alle bransjer er spørsmål om bedriftens forhold til bærekraft blitt en del av kjøpsprosessen. Å kommunisere bedriftens miljøprofil er derfor blitt en del av markedsføringen, men hvordan sikrer vi at tiltakene vi gjør er mest mulig effektive?

I kaffebransjen vil vi tørre å påstå at det har blitt vanskeligere, og ikke lettere, for en miljøbevisst forbruker å velge den rette kaffeløsningen. Mange aktører flagger en rekke miljøtiltak; ulike sertifiseringer, plantebaserte pappkopper, støtte til plantasjer, nedbrytbar innpakking, miljøvennlige maskiner osv.

Vi sier ikke at noe av dette er feil, eller at det ikke hjelper miljøet. Denne bevisstheten er tvert imot veldig viktig for miljøet, men vi ønsker med noen viktige innspill å gjøre det enklere for forbrukeren å finne frem til rett leverandør for sin bedrift.

Velg kvalitet!

En ganske enkel måte å bidra positivt til miljøet på; er å velge kvalitet. Massiv avskoging er et av kjerneproblemene med kaffeproduksjon i dag. Det avskoges for å rydde vei for større kaffeplantasjer. Kaffeplantasjer med fokus på enorme kvantum istedenfor kvalitet. I produksjon av dette kvantumet blir det å ivareta lokalt økosystem ofte oversett.

Velger du kvalitetskaffe, får du et produkt som smaker mye bedre, og slik kaffe kommer fra farmer, som får en bærekraftig betaling for produktet de leverer. De får nok betalt til å behandle jordsmonn, planter, og lokalt økosystem med den respekt og forsiktighet den trenger for å gro frem kvalitetsprodukter.

Fordelene av å velge kvalitet er ikke begrenset til kaffebønnene du velger. En kaffemaskin bestående av komponenter av lav kvalitet, øker både frekvens på serviceoppdrag og utskifte av kaffemaskin. Dette er på ingen måte godt nytt for miljøet.

Miljø-sertifiseringer, miljøvennlige maskiner og nedbrytbart bruksmateriell er bærekraftige tiltak. Vi i Magnat Kaffehus tilbyr naturligvis dette i kombinasjon med et tydelig fokus på å levere utsøkt kvalitetskaffe fra en maskin bestående av slitesterke kvalitetskomponenter. Et produkt som er bærekraftig i seg selv.

No items found.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

Kvalitet = bærekraft

Skrevet av
Martine H. Pettersen
Kvalitet = bærekraft

Noen viktige innspill for et enklere valg av rett leverandør for din bedrift.

Vi i Magnat Kaffehus er opptatt å levere best mulig kaffeløsning til deg på kontoret, og her kan du lese litt om det vi mener er oppskriften på en god kaffeopplevelse.

Premium kaffemaskiner

I vårt utvalg av kaffemaskiner kan du velge mellom eksklusive merker som Eversys og Jura som vil gi deg utmerket kaffe til din kaffeløsning til kontoret.

SE VÅRT UTVALG AV KAFFEMASKINER

Mobil barista

For at kundene virkelig skal kunne smake på forskjellen har °Magnat Kaffehus helt siden starten fokusert på å kunne levere verdens beste kaffemaskiner i kombinasjon med kaffe og te i ypperste klasse. Det har gjort at mange bedrifter får virkelig gode kaffeopplevelser på egen arbeidsplass. Men for at kaffeopplevelsen får det fokuset det fortjener, ønsker vi også å trille vår kunnskap og godt håndverk inn i våre kunders lokaler.

Les mer

Egen kaffebar og app

I Kongens Gate 6 i Oslo har du mulighet til å ta turen innom Magnat Kaffehus' egen kaffebar. Her er det mulig for bedriftskunder å disponere møterom, sammen med en fersk espresso servert av vår barista. Via vår app kan du booke inn tidpunktet og ha et møte på et av våre topp moderne møterom.

LES MER OM VÅRT KAFFEHUS

Lokale brennerier

I Norge har vi et utvalg med lokale brennerier, og vi i Magnat Kaffehus er lidenskapelig opptatt av å bruke lokale ressurser. Som en del av vår kaffeløsning leverer vi også ferske kaffebønner fra lokale norske brennerier.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt.

Takk! Din melding er sendt inn!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

Kvalitet = bærekraft

Skrevet av
Martine H. Pettersen
Kvalitet = bærekraft

Noen viktige innspill for et enklere valg av rett leverandør for din bedrift.

I et kontormiljø er kaffe en veldig stor del av hverdagen, og med en god kaffemaskin på kontoret ligger alt til rette for at alle får en effektiv og motiverende dag på jobben.

Men hva er det som gjør kaffe til den ressursen det er idag? Her er noen punkter:

Sosialt møtepunkt

En fem minutters pause rundt kaffemaskinen på kontoret kan være nøkkelen til et bra samhold blant ansatte. Her kan ideer drøftes, tanker luftes og smaksløker utvides, med en kaffemaskin som fyller akkurat dine krav for hvordan en kaffe skal smake.

SE VÅRE KAFFEMASKINER →

Effektiv arbeidsdag

Med kaffe lett tilgjengelig, har man alltid mulighet for en forfriskende kopp som gir en ekstra boost. Kaffe frisker opp kreativiteten og gir en mer effekt arbeidshverdag. Med en effektiv kaffemaskin får du alle koppene like raskt og smakfullt, akkurat etter dine behov.

Opplev nye smaker

Med en god kaffemaskin på kontoret er det mulighet for å oppleve nye smaker, og få nye impulser. Friske kaffebønner fra lokale brennerier gir deg smaker du ikke trodde kunne komme fra en kaffekopp. Riktig maskin kan du få etter ditt behov, og bønnene etter din smak.

BESØK OSS I VÅRT EGNE KAFFEHUS →

Lyst på kvalitetskaffe til ditt kontor?

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Takk! Din melding er sendt inn!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret?

Takk! Din interesse er meldt inn.
Obs! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
kontakt oss