Kvalitetsbønner til kontorkaffe

Publisert av
Skrevet av
Ingvild Swane
Godta informasjonskapsler for å se videoen.
Kvalitetsbønner til kontorkaffe

Hvor ofte tenker du på bønnene når du lager kaffe?

Når man tenker på kaffe er det ofte maskinen kommer i fokus. Dette er ikke den eneste faktoren for å få en god opp med kaffe. For å få det lille ekstra må man tenke på kaffebønnene, også til kontorkaffe. I Magnat leverer vi kvalitetsbønner til kontorkaffe fra flere brennerier, både lokale og internasjonale.

Brennerier vi leverer kaffebønner fra:

Black Cat

Black Cat Kaffe og Tehus er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring. Året er 1905. Grændsen Kaffe & Theforretning var navnet på det som fort ble den mest populære og eksklusive kaffe- og tebutikken i Oslo. Bildet av en sort katt i vinduet ble med tiden ikonisk. Årene gikk, og katta ble. På folkemunne ble den lille butikken nå kalt «den sorte katta».

Jacu

Jacu er et brenneri som holder til i Ålesund sentrum. Her jobber de hver dag med å lete etter verdens beste kaffefarmer og kaffebønner. På dette brenneriet er det kvaliteten som står i fullt fokus og kun de beste farmene og bønnene er godt nok.

Langøra

Langøra er et mikrobrenneri i Stjørdal - midt i Trøndelag. I jakten på den perfekte kaffekoppen, handler de råkaffe etter sesong fra noen av de beste kaffegårdene i verden. Alle råvarene er sporbare og etisk handlet, i respekt for bonden som dyrker frem godsakene.

Pala

Pala er et lite kaffebrenneri i Trondheim som brenner spesialkaffe fra hele verden. Pala jobber med kaffe fremstilt av bønder og produsenter som holder en høy standard og som er ekstra oppmerksomme gjennom alle disse fasene.

Trucillo

Italiensk kaffeprodusent med fokus på å spre kulturen til velkjente italienske espressokaffen. Deres oppdrag er definitivt å produsere kaffe av høy kvalitet, men fremfor alt å spre kulturen til høy kvalitet italiensk espressokaffe, et delt mål som hele Trucillo-teamet sikter til med lidenskap og besluttsomhet, og tar vare på hvert eneste aspekt fra produksjon til handel, og deler med partnerne sin stolthet over å tilby all gleden som blir holdt i en kopp kaffe.


Er du ute etter å smake forskjellen?

Skriv inn kontaktinformasjon under

Takk! Din melding er sendt inn!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.
No items found.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

Kvalitetsbønner til kontorkaffe

Skrevet av
Kvalitetsbønner til kontorkaffe

Hvor ofte tenker du på bønnene når du lager kaffe?

Vi i Magnat Kaffehus er opptatt å levere best mulig kaffeløsning til deg på kontoret, og her kan du lese litt om det vi mener er oppskriften på en god kaffeopplevelse.

Premium kaffemaskiner

I vårt utvalg av kaffemaskiner kan du velge mellom eksklusive merker som Eversys og Jura som vil gi deg utmerket kaffe til din kaffeløsning til kontoret.

SE VÅRT UTVALG AV KAFFEMASKINER

Mobil barista

For at kundene virkelig skal kunne smake på forskjellen har °Magnat Kaffehus helt siden starten fokusert på å kunne levere verdens beste kaffemaskiner i kombinasjon med kaffe og te i ypperste klasse. Det har gjort at mange bedrifter får virkelig gode kaffeopplevelser på egen arbeidsplass. Men for at kaffeopplevelsen får det fokuset det fortjener, ønsker vi også å trille vår kunnskap og godt håndverk inn i våre kunders lokaler.

Les mer

Egen kaffebar og app

I Kongens Gate 6 i Oslo har du mulighet til å ta turen innom Magnat Kaffehus' egen kaffebar. Her er det mulig for bedriftskunder å disponere møterom, sammen med en fersk espresso servert av vår barista. Via vår app kan du booke inn tidpunktet og ha et møte på et av våre topp moderne møterom.

LES MER OM VÅRT KAFFEHUS

Lokale brennerier

I Norge har vi et utvalg med lokale brennerier, og vi i Magnat Kaffehus er lidenskapelig opptatt av å bruke lokale ressurser. Som en del av vår kaffeløsning leverer vi også ferske kaffebønner fra lokale norske brennerier.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt.

Takk! Din melding er sendt inn!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

Kvalitetsbønner til kontorkaffe

Skrevet av
Kvalitetsbønner til kontorkaffe

Hvor ofte tenker du på bønnene når du lager kaffe?

I et kontormiljø er kaffe en veldig stor del av hverdagen, og med en god kaffemaskin på kontoret ligger alt til rette for at alle får en effektiv og motiverende dag på jobben.

Men hva er det som gjør kaffe til den ressursen det er idag? Her er noen punkter:

Sosialt møtepunkt

En fem minutters pause rundt kaffemaskinen på kontoret kan være nøkkelen til et bra samhold blant ansatte. Her kan ideer drøftes, tanker luftes og smaksløker utvides, med en kaffemaskin som fyller akkurat dine krav for hvordan en kaffe skal smake.

SE VÅRE KAFFEMASKINER →

Effektiv arbeidsdag

Med kaffe lett tilgjengelig, har man alltid mulighet for en forfriskende kopp som gir en ekstra boost. Kaffe frisker opp kreativiteten og gir en mer effekt arbeidshverdag. Med en effektiv kaffemaskin får du alle koppene like raskt og smakfullt, akkurat etter dine behov.

Opplev nye smaker

Med en god kaffemaskin på kontoret er det mulighet for å oppleve nye smaker, og få nye impulser. Friske kaffebønner fra lokale brennerier gir deg smaker du ikke trodde kunne komme fra en kaffekopp. Riktig maskin kan du få etter ditt behov, og bønnene etter din smak.

BESØK OSS I VÅRT EGNE KAFFEHUS →

Lyst på kvalitetskaffe til ditt kontor?

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Takk! Din melding er sendt inn!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.

Flere lignende innlegg

Se alle artikler

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret?

Takk! Din interesse er meldt inn.
Obs! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
kontakt oss